VORES HISTORIE

Jeppe Lawaetz (f. 1977): Uddannet lysdesigner fra Den Danske Scenekunstskole i 2004. Har arbejdet freelance på de danske teaterscener sideløbende med en ansættelse som videoansvarlig ved Den Danske Scenekunstskole fra 2006. Har specialiseret sig i videoprojektion til teater og er i øjeblikket i gang med et projekt om AR, VR og 360 graders film i teaterforestillingen der er finansieret at Kulturministeriet. Læs mere her


Anna Lawaetz (f. 1979): Rejste som ung til Paris hvor hun arbejdede på Théâtre du Soleil, Opera Bastille og nycirkus kompagniet La Lanterne Magique samt gik på Conservatoire Nationale Superieur d'Art Dramatique. Mødte Jeppe og rejste hjem. Uddannet dramaturg fra Teater- og Performancestudier i 2009. Har efterfølgende erhvervet en ph.d. grad om lyd og stemmeæstetik. Fra 2007 til 2014 kunstnerisk leder af performancegruppen Sisters Hope i samarbejde med Gry Worre Hallberg. Har bl.a. været tilknyttet som publikumsforsker ved Det Kongelige Teater og er husdramaturg på Frilandsmuseet. Har siden 2017 været ansvarlig for Teatersamlingen på Det Kgl. Bibliotek. For publikationsliste se her

Vi elsker at lave interaktive forestillingsuniverser, der involverer alle sanserne og kan tåle hyppig brug. I vores installationer for Teater ZeBU har vi udviklet et æstetisk formsprog, der tager udgangspunkt i et hverdagsobjekt som en fryser, et spisebord eller et lille skuffedarium og transformerer det til et poetisk objekt hvori det åbenbarer sig en stjernehimmel, fremmede himmelstøg eller dansende knive.


Vi kombinerer dramaturgisk konceptuel udvikling med teknisk tæft og musikalitet.


Vi har vores afsæt i teaterbranchen og har været tilknyttet Frilandsmuseet og Nationalmuseet på freelancebasis siden 2014.


Elina Lawaetz (f. 2005): Tværfløjtenist.

Blev optaget på Københavns Musikskoles talentlinje i 2016. Blev optaget på Hovedstadens MGK i 2019. Stiftede i 2015 Elbæk-Lawaetz duo.


Silja Lawaetz (f. 2007): Harpenist. Blev optaget på Københavns

Musikskoles talentlinje i 2020.MØD VORES TEAM